Home > InsideOut Music > LEPROUS CD review on Kindamuzik online

LEPROUS CD review on Kindamuzik online

September 19th, 2011

Great CD review online, read it here (in Dutch).

“De songs op Bilateral zijn groots en dramatisch van opzet. Ze zijn volgestopt met pakkende hooks en besmet met aanstekelijke, ritmische samenzang. Met souplesse laveert Leprous door vele muziekstijlen. Voortdurend loert een verrassende wending om de hoek. Dat resulteert in een plaat die van begin tot eind weet te boeien en de naam progressief eer aandoet.”

“Leprous schaart zich met gemak tussen grote namen als Devin Townsend, Ayreon, Pain of Salvation en Star One die het label huisvest. Voeg aan dit rijtje grootheden nog een vleugje Porcupine Tree, Dream Theater en Opeth toe en je hebt een idee waar Leprous op Bilateral mee bezig is.”

InsideOut Music ,