Home > Superball Music > LONG DISTANCE CALLING CD review on Zware Metalen online

LONG DISTANCE CALLING CD review on Zware Metalen online

March 9th, 2011

Great 89/100 CD review on Zware Metalen online, read it here (in Dutch).

“Ongeveer een jaar geleden heb ik Long Distance Calling ontdekt. Deze Duitse heren speelden in het voorprogramma van Katatonia en Swallow the Sun. Hoewel de muziek van dit Long Distance Calling totaal anders was dan van de hoofdacts ging iedereen meteen helemaal los. Het is zeer zeldzaam dat ik zo van mijn sokken geblazen werd door niet alleen de muziek maar vooral het enthousiasme van een openende band. Spelvreugde straalde van het podium af en besmette het publiek met de energie om als een geheel op de muziek te deinen. Destijds vroeg ik mij af of de muziek ook op plaat de nodige energie bevatte. Het antwoord is volmondig ja!”

Superball Music ,