Home > Napalm Records > MONSTER MAGNET CD review on FileUnder online

MONSTER MAGNET CD review on FileUnder online

November 2nd, 2010

Fantastic CD review on FileUnder online, read it here (in Dutch).

“…Mastermind is het eerste wapenfeit van het opperwezen dat de zwartgalligheid van Killing Joke, de grootstedelijke bluf van MC5 en de meeslependheid van Goatsnake aan elkaar koppelt. En daarmee komen Wyndorf en Mundell voor het eerst sinds jaren zeer dichtbij hun allereerste acidrock-aspiraties.”

“En zo kennen we Monster Magnet weer. Wantrouwend tot op het bot en boos zijn de oerrockers met alle wijdse en groteske gebaren die daarbij horen, waardoor James Hetfield verbleekt tot een iel mietje uit de keurige blanke voorsteden. Wie van pathos houdt, laat deze cd maar over zich heen komen.”

Napalm Records ,