Home > Napalm Records > Various MONSTER MAGNET live reviews online

Various MONSTER MAGNET live reviews online

August 23rd, 2010

Live reviews from the Amsterdam show online at Written In Music and Lords Of Metal online, live review from the Lierop show online at Auf Der Axe online and on Rockportaal online. Click to view.

“Dit is Monster Magnet op zijn best. Van het nieuwe album worden diverse nieuwe nummers gespeeld waarvan ´Dig That Hole´ en ´Hallucination Bomb´ de meeste indruk maken. ´Mastermind´ is afgaand op de nummers die we vanavond te horen kregen een album om reikhalzend naar uit te kijken.” – Written In Music

“Absolute uitschieter dit jaar was Monster Magnet. Frontman Dave Wyndorf was uitermate bij stem en liet Lierop even horen dat Monster Magnet nog steeds uitblinkt in goeie harde rock en vooral ook hele goeie liedjes. De absolute heersers van afgelopen weekend” – Auf Der Axe

Napalm Records ,