Home > Various / Other > SPIRITS OF THE DEAD CD review on FileUnder online

SPIRITS OF THE DEAD CD review on FileUnder online

June 9th, 2010

Fantastic CD review on FileUnder online, read the review here (in Dutch).

“Spirits Of The Dead pas naadloos in die tijd waarin Led Zeppelin, Black Sabbath. Jefferson Airplane en Deep Purple op de top van hun kunnen waren. Af en toe verbeeld ik me bijna dat John Lord of Ken Hensley hoogstpersoonlijk de hammondorgels en melotrons staat te bewerken. Deze debuut-cd klinkt wat dat betreft nog meer als een puike retro hommage dan een band als Wolfmother. Maar juist omdat het zo met smaak gedaan is, gaat het nooit storen en roept het alleen maar extra waardering op.”

“Dat ik de neiging krijg de hele band een veer in de kont te steken geeft ook al wel aan hoe gaaf de totale ervaring is die Spirits Of The Dead biedt.”

Various / Other ,