Home > Indie Recordings > KVELERTAK CD review on Cutting Edge online

KVELERTAK CD review on Cutting Edge online

June 21st, 2010

Great 4/5 CD review on Cutting Edge online, read the review here (in Dutch).

Een verfrissend geluid uit Noorwegen, het land van de bloedserieuze black metal, wie had dat kunnen denken.”

“Alles wees er al op dat Kvelertak een knallend debuut zou afleveren. Begin dit jaar maakte de band indruk op Eurosonic in Groningen en toen bekend werd dat Kurt Ballou van Converse de productie voor zijn rekening zou nemen werd de liefhebber van het hardere gitaarwerk al helemaal nieuwsgierig. Kvelertak stelt niet teleur. De drie (!) gitaristen zetten een solide geluidsmuur neer, ieder nummer is spannend van de eerste tot de laatste seconde en┬ámet gastbijdragen van leden van onder andere JR Ewing (Andreas Tylden) en Silver (Ivar Nikolaisen) kan er sowieso weinig mis gaan.”

“Kvelertak heeft een stomende rockplaat gemaakt, hulde.”

Indie Recordings ,