Home > Indie Recordings > ENSLAVED/SHINING live review in Gitarist magazine

ENSLAVED/SHINING live review in Gitarist magazine

May 3rd, 2010

Great live review of the Enslaved/Shining ‘Armageddon Concerto’ in Gitarist magazine. They also published a bigger live review online, read it here (in Dutch).

“Wat de afsluitende Noorse gelegenheidscombi Enslaved/Shining echter aan geweld ontketende met hun Armageddon Concerto sloeg alles. Shining had in januari grote indruk gemaakt tijdens Eurosonic in Groningen, Enslaved heeft al jaren een gedegen reputatie in de Noorse extreme metalscene, en hun bundeling van krachten was een prachtig staaltje experimenteerdrift. Een oorverdovende mix van ambient avant-garde metal en noisejazz waarop de Eyjafjallajökull-vulkaan jaloers zou zijn geweest!”

Indie Recordings , ,