Home > Indie Recordings, Superball Music > Various Roadburn live reviews on Festivalinfo online

Various Roadburn live reviews on Festivalinfo online

April 21st, 2010

Very nice live review of the 2010 Roadburn festival on Festivalinfo online. Read the report here (in Dutch).

Trinacria: “Het resultaat van die samenwerking is een spannende mix van het bekende Noorse (black)metal geluid doordrenkt met noise, eletronica en ander instrumentarium. Samen met de indrukwekkende visuals wordt er een goed optreden verzorgd dat het beste omschreven kan worden als avant-gardistisch.”

Long Distance Calling: “Sferische, instrumentale post-rock die we kennen van bands als ISIS en Explosions in the Sky is dit jaar in mindere mate vertegenwoordigd.┬áLong Distance Calling vormt de prettige uitzondering op die constatering. Deze band is blij, heel blij dat zij hier mogen spelen. Deze spelvreugde stralen zij aan alle kanten uit. Als een Griekse fan van achter uit de zaal (en naast mijn oren) om de haverklap schreeuwt hoe geweldig hij ze wel niet vind, lijkt het feest compleet. Een kwartier later drink ik met mijn nieuwe kameraad een biertje op een gedeelde mening!”

Indie Recordings, Superball Music , ,