Home > InsideOut Music > NEAL MORSE CD review on Lords Of Metal online

NEAL MORSE CD review on Lords Of Metal online

April 1st, 2010

95/100 CD review online, read it here (in Dutch).

“Met ‘So Many Roads’ is er nu een live document dat een zeer fraai overzicht geeft van zijn muzikale bijdragen aan de progressive rockscene. En dan missen we nog veel. Opgenomen in Nederland, België en Duitsland met zijn eigen band (die bijzonder goed weet te overtuigen overigens) staan er dertien nummers die stuk voor stuk laten horen wat een begenadigd schrijver, muzikant en zanger is. Spetterende energieke prog maar ook gevoelig en persoonlijk werk, het is allemaal echt en puur en dat straalt er vanaf. Een mooi en ijzersterk document in drie delen, letterlijk een paar uur Hemelse prog.”

InsideOut Music ,