Home > Volcom Entertainment > YEAR LONG DISASTER CD review on Muziek.nl online

YEAR LONG DISASTER CD review on Muziek.nl online

March 16th, 2010

Great 3,5/5 CD review added to website. Read it here (in Dutch).

“…Black Magic: All Mysteries Revealed rockt weer als een bezetene. De openingstrits Show Me Your Teeth, Love Like Blood en Stranger In My Room maken onmiddelijk duidelijk waar Year Long Disaster zijn inspiratie vandaan haalt; de hoogtijdagen van bands als Black Sabbath, Cream, Led Zeppelin en KISS.

“Het fijne aan deze band is dat, ondanks het feit dat we hier niks nieuws horen, het geheel met zo’n overtuiging gebracht wordt dat je al bij het eerste nummer lekker zit te headbangen. De gewilde producer Nick Raskulinecz (oa Rush, Death Angel en Foo Fighters) voorzag het album van een lekker smeuig authentiek soundje. Mis Year Long Disaster niet als ze begin april acte de presence geven op Paaspop. De band schijnt ook een geduchte livereputatie te hebben.”

Volcom Entertainment ,