Home > Volcom Entertainment > YEAR LONG DISASTER CD review on Kindamuzik online

YEAR LONG DISASTER CD review on Kindamuzik online

March 20th, 2010

Great CD review added to the website. Read it here (in Dutch).

“Muzikaal is het geen opera in drie aktes, maar een opwindende rockplaat met elf tracks waarin vakkundig wordt gebalanceerd op de dunne lijn tussen hardrock uit de jaren zeventig (James Gang, Kiss), opzichtige knipogen naar Jane’s Addiction en de metalroots (Iron Maiden, latere Metallica) van het powertrio.”

“Black Magic: All Mysteries Revealed is beïnvloed door drie verschillende decennia en zo weet Year Long Disaster zijn muziek zowaar fris te houden. Zonder franje, zonder maniertjes en vrijwel zonder imago. Welke hedendaagse rockgroep kan dat nog zeggen in de hokjestijdsgeest van nu?”

Volcom Entertainment ,