Home > Superball Music > SIX GALLERY CD review on Festivalinfo online

SIX GALLERY CD review on Festivalinfo online

March 23rd, 2010

Excellent 3,5/5 CD review online at Festivalinfo. Read the review here (in Dutch).

“Meest in het oog lopende attractie van de band is het uitmuntende gitaarspel van Will Vokac die vooral door zijn fingertapping techniek behoorlijk opvalt. De muziek van de band klinkt daardoor melodieus en soms ook enigszins jazzy. De piepende hoge gitaarsolo’s en de gedragen, niet al te opvallende, vrij hoge stem van Francis passen geweldig bij elkaar. Het levert een album met tien muzikaal hoogwaardige werkjes op.”

“Het bandgeluid is vrij open waardoor ook de andere instrumenten goed aan bod komen. Zo klinkt het drumwerk van Benji Miller lekker tegendraads, zijn de basloopjes van Alex Weinhardt virtuoos en is het spel van tweede gitarist Ben Schreiber functioneel.”

Superball Music ,