Home > Superball Music > LONG DISTANCE CALLING live review on Rock Tribune online

LONG DISTANCE CALLING live review on Rock Tribune online

March 16th, 2010

Fantastic live review from the March 7 Vosselaar show online. Read the review here (in Dutch).

“Dat hun merchandise-stand direct na hun set zowat onder de voet gelopen werd door kooplustigen, zegt evenveel als de uiterst positieve reacties die het vijftal uit Münster ten deel viel toen ze hun ding deden op het podium. Weinig instrumentale bands weten je zo bij de strot te pakken, maar hun met progressieve elementen doorspekte post rock vol langgerekte psychedelica, die aan Monkey 3 deed denken, was overweldigend knap. De tevredenheid straalde dan ook van de heren af toen ze als opener op hun allereerste concert van de tournee al meteen zo bejubeld werden door een nokvolle tent.”

Superball Music ,