Home > Indie Recordings > BORKNAGAR feature and CD review in Aardschok magazine

BORKNAGAR feature and CD review in Aardschok magazine

February 16th, 2010

Very nice feature, 88/100 CD review and tope 10 in the soundcheck in the March issue of Aardschok magazine.

“Deze achtste studioplaat is een werkstuk om van te smullen. Van de explosieve opener „Havoc” tot en met de indrukwekkende afsluiter „My Domain” wordt de luisteraar meegenomen op een muzikale reis door de tijd. ‘Universal’ bevat alle elementen die een echte Borknagar-plaat hoort te hebben; het album is hard, sferisch, soms slepend, maar vooral melodieus, en laat goed horen hoe Borknager zich door de jaren heen als band ontwikkeld heeft. Als slagroom op de taart heeft ICS Vortex (ex-Dimmu Borgir, ex-Arcturus) gastvocalen verzorgd op albumafsluiter „My Domain”. Een absolute must-have voor Borknagar-fans.”

Indie Recordings ,