Home > Indie Recordings > AUDREY HORNE feature and CD review in Aardschok magazine

AUDREY HORNE feature and CD review in Aardschok magazine

February 16th, 2010

Great feature, soundcheck and very good 89/100 CD review in the March issue of Aardschok magazine.

“Wat een prachtige nummers, wat een productie en wat een hoofdrol voor de zang! Toschie heeft een stem die alle stijlen moeiteloos tackelt en zorgt ook nog eens voor originele zanglijnen die prima passen in de pakkende muziek. Audrey Horne schrijft liedjes met kop en staart, en heel veel afwisseling, waarin elk detail hoorbaar is door de perfecte productie. Heel veel aandacht is er voor de gelaagde zang en pakkende refreinen, en er wordt slim gebruik gemaakt van toetsen. Elk nummer staat op zich, of het nu „Circus” (beetje Alice In Chains, beetje Ozzy), de hartverscheurende powerballad „Sail Away”, of het uptempo „Bridges And Anchors” (met mooie twingitaarsolo van Ice Dale en Tofthagen) is. Het afsluitende „Godspeed” is de spreekwoordelijke kers op de taart; prachtig gezongen, minimale muzikale begeleiding en doet wat denken aan Paul McCartney. Niet toevallig komt de titel van het openingsnummer hierin terug als uitnodiging om de plaat nogmaals te beluisteren.”

“‘Audrey Horne’ boeit van de eerste tot de laatste minuut. Enig punt van kritiek zou kunnen zijn dat de plaat, ondanks z’n elf nummers, niet lang genoeg duurt.”

Indie Recordings ,