Home > Indie Recordings > AUDREY HORNE CD review on Roarezine online

AUDREY HORNE CD review on Roarezine online

February 11th, 2010

3/5 CD review online. Read the review (in Dutch) here.

“Gillende gitaren, ronkende bassen en supersnelle drums maken dit tot een krachtige, energieke rockplaat zoals dat anno 2010 hoort.”

“Wat een enorme meevaller is deze plaat. Eerlijk gezegd verwachtte ik niet de dijk van een rockalbum die afgeleverd is door Audrey Horne. Elk nummer is goed en de plaat is toegankelijk voor iedereen en heeft ook voor iedere luisteraar wel wat te bieden. IsĀ  dat iets om deze band op aan te vallen? Nee, absoluut niet. Een stevige plaat die toch origineel en vet klinkt maken is ook en kunst en hiermee laat iemand als Ice Dale zien dat hij meer kan dan wat hij met Enslaved doet. Maar dit is een band, niet een eenmans project, en schijnbaar een hardwerkende ook nog. Deze plaat is er in ieder geval getuige van dat het in ieder geval muzikaal wel snor zit met Audrey Horne.”

Indie Recordings ,