Home > Indie Recordings > AUDREY HORNE CD review on Kwadratuur online

AUDREY HORNE CD review on Kwadratuur online

February 26th, 2010

Excellent 3,5/5 CD review online at Kwadratuur. Read the review here (in Dutch).

“Het hele album luistert onwaarschijnlijk makkelijk weg. Dat betekent niet als zouden de songs te simpel zijn of te zeer gericht op radiovriendelijkheid, maar alles vloeit voort met een flow waar vele artiesten enkel van kunnen dromen.”

“Audrey Horne is meestal van het principe dat een fikse riff centraal staat en dat er dan pas een zweverige melodie komt kijken. Dat maakt dat alles steevast balanceert tussen potige hardrock en lichte pop. Alleen blijft het wel zo dat de heren zich weten te onderscheiden van de concurrentie omdat hun nummers sterk opgebouwd zijn en het hele album dan ook geen seconde verveelt.”

“Audrey Horne is melodieus zalvend met lichte weerhaakjes, net zoals het verleidelijke personage uit Twin Peaks waar de band naar vernoemd is. Dit titelloze plaatje zal alvast vele harten kunnen warmen.”

Indie Recordings ,