Home > Indie Recordings > IN VAIN CD review on Metal-Nose online

IN VAIN CD review on Metal-Nose online

January 26th, 2010

Fantastic 9,8/10 CD review added to their website. Read the entire review here (in Dutch).

“Met ingang van het nieuwe jaar komt de stroom nieuwe albums bij Indie Recordings terug op gang. Daar zijn we als de kippen bij, want het Noorse label heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als epicentrum van de meest getalenteerde muzikanten uit Noorwegen en omgeving. Als eerste verwelkomen we In Vain en dat is meteen een klepper die me van mijn stoel blaast. In Vain was ooit de eerste band die getekend werd door Indie en na beluistering van hun tweede studioalbum ‘Mantra’ begrijp ik waarom. Dit mag dan extreme metal zijn, maar verfraaid met zachtere, weemoedige stukken, progressieve wendingen en bij momenten uiterst melodieus.”

Indie Recordings ,