Home > SPV GmbH > FREEDOM CALL CD review on Rockportaal online

FREEDOM CALL CD review on Rockportaal online

January 26th, 2010

Good CD review for the new album. Read the review here (in Dutch).

“De fans kunnen Legend of the shadowking in ieder geval blind aanschaffen want het is weer een typisch Freedom Call album geworden. Veel uptempo nummers die gekenmerkt worden door het dubbele bassdrumwerk van Dan Zimmerman, prima gitaarpartijen van Lars Rettkowitz en zanger/gitarist Chris Bay en natuurlijk de refreinen die gemaakt zijn om uit volle borst mee te zingen. Live zullen songs als Out of the ruins, Thunder god, Tears of Babylon en Resurrection day┬áhet prima doen. Zeer geschikt materiaal voor de grotere hardrock festivals.”

“Op de productie valt niks aan te merken en het is te horen dat er veel aandacht is besteed aan details. Nogmaals, voor fans van Freedom Call is Legend of the shadowking verplichte kost maar ook liefhebbers van bands als Gamma Ray, Dragonforce en Edguy zullen prima uit de voeten kunnen met dit album.”

SPV GmbH ,