Home > InsideOut Music > ASPERA CD review on Roarezine online

ASPERA CD review on Roarezine online

January 25th, 2010

Great  4/5 CD review online. Read the review (in Dutch) here.

“De koortjes, de zang van Atle Petterson, de (slide)gitaarsolo’s, de dikke tapijten synths. Ze passen als een puzzel in elkaar. Gitarist Robin Ognedal, bassist Rein T. Blomquist, drummer Joachim Strøm Ekelund en toetsenist Nickolas Main Henriksen hebben knappe songs gekneed zonder hun techniek te misbruiken. Er is ruimte voor rustige passages, harde, staccato riffs, pakkende refreinen en mooi uitgedachte instrumentale intermezzo’s.” … “De kracht van de Noren zit in de variatie en pakkende melodieën. Het overwegende uptempo album wordt mooi in balans gehouden mede dankzij de rustige, maar altijd melodische momenten, zoals de korte akoestisch beladen ballad ‘Reflections’.”

InsideOut Music ,